OFTE STILTE SPØRSMÅL OM TANDEMKURS

Når man vurderer å hoppe tandem har man gjerne noen spørsmål før man melder seg på tandemkurs. Her har vi samlet noen og svart på dem for deg!

Når og hvor kan jeg hoppe tandem?


Vi har ikke tandem som et fast tilbud, men vi prøver å få til å arrangere tandemhopping 1-2 helger i året. Som regel prøver vi å få til ei helg i mai/juni og ei i august. Når vi har fastsatt hvilke helger det blir vil vi publisere info på nettsiden og facebooksiden vår. Vi hopper tandem på våre to faste hoppfelt i Bodø og på Rognan. Vi bestemmer i forkant av helgene hvor vi kommer til å arrangere tandemkursene. Vi har ikke egen tandeminstruktør i klubben, slik at vi har dessverre ikke mulighet til å tilby tandemhopping utenom fastsatte helger.
Hvordan melder jeg meg på? Er det bindende påmelding?


Du melder deg på ved å betale inn kursavgiften til oss. For mer info om påmelding finner du på nettsiden vår under "tandem-påmelding". Vi har bindende påmelding på alle våre tandemkurs.
Kan jeg gi et tandemhopp i gave til noen?


Ja, det kan du. Husk at personen som skal gjennomføre tandemkurset hos oss må oppfylle gjeldende helsekrav og vite om tandemhoppet minimum 48 timer før hoppet skal gjennomføres.
Hva skjer hvis hoppet må kanselleres?


Hvis hoppet ikke lar seg gjennomføre på grunn av uforutsette forhold som for eksempel dårlig vær, så vil kursavgiften refunderes i sin helhet hvis vi ikke klarer å finne et annet tidspunkt for gjennomføring av hoppet.
Hva koster et tandemhopp?


Et tandemhopp hos oss koster kr. 3 990,- og inkluderer alt fra standard forsikring, alle avgifter, et kort bakkekurs og selve hoppet. Det er mulig å få hoppet filmet av godkjent kameramann mot et tillegg på kr. 490.
Kan jeg få hoppet filmet?


Ja, det kan du. Filming gjøres av godkjent kameramann (det er ikke anledning til å filme selv), og filmen vil sendes til deg i posten på minnepenn i etterkant av hoppdagen.
Hva skal jeg ha på meg av bekledning?


Du får låne hjelm, hansker, briller og heldekkende dress hos oss. Det er lurt å ha på seg klær som er lett bevegelig under hoppdressen, og vi anbefaler sko som gir litt støtte til ankelen.