top of page

OFTE STILTE SPØRSMÅL OM TANDEMKURS

Når man vurderer å hoppe tandem har man gjerne noen spørsmål før man melder seg på tandemkurs. Her har vi samlet noen og svart på dem for deg!

 • Når og hvor kan jeg hoppe tandem?
  Vi har ikke tandem som et fast tilbud, men vi prøver å få til å arrangere tandemhopping 1-2 helger i året. Som regel prøver vi å få til ei helg i mai/juni og ei i august. Når vi har fastsatt hvilke helger det blir vil vi publisere info på nettsiden og facebooksiden vår. Vi hopper tandem på våre to faste hoppfelt i Bodø og på Rognan. Vi bestemmer i forkant av helgene hvor vi kommer til å arrangere tandemkursene. Vi har ikke egen tandeminstruktør i klubben, slik at vi har dessverre ikke mulighet til å tilby tandemhopping utenom fastsatte helger.
 • Hvordan melder jeg meg på? Er det bindende påmelding?
  Du melder deg på ved å betale inn kursavgiften til oss. For mer info om påmelding finner du på nettsiden vår under "tandem-påmelding". Vi har bindende påmelding på alle våre tandemkurs.
 • Hva skjer hvis hoppet må kanselleres?
  Hvis hoppet ikke lar seg gjennomføre på grunn av uforutsette forhold som for eksempel dårlig vær, så vil kursavgiften refunderes i sin helhet hvis vi ikke klarer å finne et annet tidspunkt for gjennomføring av hoppet.
 • Kan jeg gi et tandemhopp i gave til noen?
  Vi selger ikke gavekort på tandem, ettersom vi ikke har dette som et fast tilbud i klubben. Du kan likevel gi et tandemhopp i gave til noen, men husk at personen som skal gjennomføre tandemkurset hos oss må oppfylle gjeldende helsekrav og bør vite om tandemhoppet minimum 48 timer før hoppet skal gjennomføres.
 • Hva koster et tandemhopp?
  Et tandemhopp hos oss koster kr. 5 500. I tillegg til den fantastiske opplevelsen og den nydelige utsikten inkluderer prisen standard forsikring, alle avgifter og et kort sikkerhetskurs på bakken på ca. 10 minutter. Du får også hoppet filmet av en kvalifisert, godkjent kamerahopper uten tillegg i prisen. Dersom vi mot formodning skulle være så uheldige å oppleve tekniske utfordringer med filmingen refunderer vi kr. 500 for uteblitt video.
 • Kan jeg få hoppet filmet?
  Ja, det kan du. Filming gjøres av godkjent kameramann (det er ikke anledning til å filme selv), og filmen vil sendes til deg i posten på minnepenn i etterkant av hoppdagen.
 • Hva skal jeg ha på meg av bekledning?
  Du får låne hjelm, hansker, briller og heldekkende dress hos oss. Det er lurt å ha på seg klær som er lett bevegelig under hoppdressen, og vi anbefaler sko som gir litt støtte til ankelen.
bottom of page