DUGNADSSIDEN FOR BODØ FALLSKJERMKLUBB

Salg av brukte håndduker

I år selger Bodø Fallskjermklubb brukte håndduker fra hotell. Hånddukene er godt egnet til bruk som filler eller hva man ønsker. Hånddukene kommer i to størrelser, ca. 50x70 cm og ca. 70x140 cm.

 

Vi selger håndduker nyvasket både i sekker og som hele paller. En sekk er på rundt 8 kg og en pall på rundt 100 kg. Pris for en sekk er kr. 180 og en pall selges for kr. 1 200.

Sekker selges fra vårt klubbhus i Rishaugveien 3, like ved innkjøringen til Bodø flystasjon (den militære). Info om utlevering kommer fortløpende.

Kontakt oss på mail dugnad@bofsk.com

Vi kan også nås på Facebook eller telefon 90 666 434.

Dugnadsarbeid i Bodø Fallskjermklubb

Bodø Fallskjermklubb er et idrettslag drevet på ekte dugnadsånd! 

Vi ønsker å gjøre sporten tilgjengelig for alle og holde kostnadene så lave som mulig. Derfor trår klubbens medlemmer til hver gang vi har muligheten til å hente inn litt til klubbkassa, og vi har fått god erfaring med å rigge til på messer i byen.

I klubben er vi så heldig at vi eier en cessna 182, LN-BLU. I 2020 trengte vi ny motor til flyet vårt, og for en klubb drevet på dugnad er kostnaden på mer enn kr. 600 000 utfordrende. De faste dugnadsinntektene vi har hatt fra tidligere år uteble dessverre i år med at det meste av landet stengte ned. 

Har du et oppdrag som kan passe oss? Send oss gjerne en henvendelse på mail til dugnad@bofsk.com 

Vi har ingen ansatte i Bodø Fallskjermklubb, og er stolte av å kunne si at klubben er drevet helt og holdent på dugnad av klubbens flotte medlemmer!